Veel marketeers richten zicht veel op het onlineaankoopproces en niet op de telefoons blijkt uit resultaten. Mobiele telefoon en de tablets zijn steeds vaker een belangrijke rol in de online-marketingwereld. Een website die zicht aanpast aan je telefoon ie niet meer voldoende. Je doelgroep heeft verschillende behoeftes want de jongere generatie komt al vrij snel in aanmerking met telefoons en social media. Want ze worden op gevoed met smartphones.

 

De aankopen via mobiele telefoon neemt in Nederland ook groot toe. Het aankopen via de mobiele telefoon is met zoon 35% gestegen in een hele korte tijd. Laat staan over paar jaar hoe het er dan zou uit zien. Ook over straat zie je iedereen met een telefoon in de hand lopen. En in Amsterdam zijn er al borden voor gemaakt dat het verboden is om met je telefoon te lopen of te fietsen. Omdat er anders ongelukkigen gebeuren. Maar het zou raar zijn als je niemand meer over staat met een telefoon in ze hand ziet. Dan zou je denken want is er aan de hand?

 

Wat je als bedrijf moet uitzoeken is wat de behoeftes van jouw doelgroep is. Waar ze gebruik van maken. Je kunt dit doen door het op zetten van een brainstormsessie met jouw medewerkers. Wanneer jij weet wat de behoeftes zijn van jouw doelgroep kan je een online-marketingbureau inschakelen.

 

Bij de meeste mensen zijn de IPhone in. Iedereen wilt een iPhone maar dit is nog steeds zo. Het zijn hele mooie modellen die ze iedere keer uitvoeren en iedere keer komt er een totaal nieuwe technologie bij. Alleen ze zijn niet altijd super goedkoop. Je zou ze ook met een abonnement kunnen nemen dan zit het in je abonnement in gegrepen. Maar je kan hem ook loskopen welke je wilt. Kijk hier voor een goedkope iPhone.

Door Stramark