Een bedrijfsuitje kennen we allemaal wel, het is super gezellig en creëert een betere band tussen werkgever en werknemer maar ook tussen collega’s onderling. Bij een bedrijfsuitje leer je collega’s ook kennen op een andere, meer persoonlijke, manier. Bij een bedrijfsuitje gaat het er vooral om dat er een betere band ontstaat, daarnaast is het ook belangrijk dat de samenwerking wordt verbeterd en het vergroten van het behalen van doelen.

Voordelen bedrijfsuitje

Bij een bedrijfsuitje komen eigenlijk alleen leuke en positieve sfeertjes naar boven, dit is eigenlijk in alle gevallen de bedoelingen. Bedrijfsuitjes zijn in veel gevallen luchtig en vrijblijvend, ook wordt er bij bedrijfsuitjes minder de focus gelegd op het leren van iets en komen er weinig professionals aan te pas (die worden ingehuurd door de werkgever).

Als jij, samen met jouw team en collega’s een bedrijfsuitje wilt organiseren is dat uiteraard begrijpelijk. Kies hiervoor een mooie dag uit en doe dit, bij voorbaat niet in een drukke periode. Verder is het noodzakelijk iedereen hierbij te betrekken. Verder is het belangrijk dat iedereen zich op zich gemak voelt of gaat voelen, denk aan de teambuilding die er bereikt moet gaan worden. Wat voor jouw bedrijf een goed bedrijfsuitje is ligt helemaal aan het bedrijf en het doel van het bedrijfsuitje. Het gaat er om dat het einddoel bereikt kan worden met alle collega’s.

Een bedrijfsuitje afsluiten gebeurt meestal op een bepaalde plaats waar men nog een biertje en zoutje kan nuttigen voordat de groep weer scheidt van elkaar. Dit gebeurt meestal op een gezellige plaats met bijvoorbeeld een grote partytent. Kontent Structures is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren en verkopen van tenten, hierbij gaat het om tenten die vaak (extreem) groot zijn. Dit bedrijf is wereldwijd actief en verhuurt aan iedereen en vervult hiermee de wens van de klant.

 

Door Stramark