Maatwerktraining Google Adwords

Wij stellen onze Google AdWords kennis graag beschikbaar tijdens een maatwerktraining

Google AdWords Trainingen door J8 Zoekmachine Marketing

Google AdWords is een ideaal marketinginstrument dat u in kunt zetten voor het genereren van leads of het realiseren van online verkopen of andere doelen die u met uw website nastreeft. Het opzetten van een account en een simpele campagne is in principe voor iedereen weggelegd vanwege het Googley karakter van de AdWords software, het is zeer gebruiksvriendelijk. Toch bemerken wij dagelijks dat het goed opzetten en managen van een AdWords campagne problemen oplevert voor organisaties. Wij bieden de verantwoordelijken voor de AdWords campagne binnen organisaties onze kennis aan in de vorm van een standaard training, de cursus Google AdWords, als ook in een maatwerkvariant.

Maatwerktraining Google AdWords

Speciaal voor organisaties die de kennis over Google AdWords graag afgestemd ziet op de eigen behoefte bieden wij een maatwerkcursus Google AdWords aan. Dit houdt in dat wij samen met u gaan kijken welke kennisbehoefte er binnen de organisatie is om vervolgens de inhoud van de cursus samen te stellen. Na een (vrijblijvend) intakegesprek, dat zowel telefonisch als op locatie kan plaatsvinden, doen wij een passend voorstel om de kennisbehoefte binnen de organisatie in te vullen. Tijdens de maatwerktraining gebruiken wij voorbeelden uit de bestaande AdWords campagne. Desgewenst kunnen tijdens de training direct de mogelijke verbeterpunten verwerkt worden in de campagne. Wanneer er nog geen AdWords campagne is kunnen we deze tijdens de maatwerktraining opzetten. De docenten die de maatwerkcursussen geven zijn allen GAP, Google Advertising Professional en hebben meerdere jaren ervaring met het opzetten en managen van AdWords campagnes in verschillende branches met verschillende budgetten.

De maatwerktraining brengt de beheerders van AdWords campagnes op een hoger niveau. Inmiddels hebben wij verschillende organisaties succesvol getraind. Zie hiervoor onze referenties Google AdWords trainingen.

Voordelen Google AdWords maatwerktraining

 • De inhoud van de Google AdWords maatwerkcursus wordt afgestemd op uw wensen
 • Wij gebruiken voorbeelden uit uw eigen Google AdWords campagne
 • Nog geen AdWords campagne? Wij zetten deze tijdens de maatwerktraining meteen op!
 • Desgewenst geven wij de training op uw eigen locatie
 • Meerdere deelnemers? Wij rekenen een dagprijs, geen prijs per deelnemer

Meer weten over onze Google AdWords trainingen op maat? Bel dan 020 – 71 65 411 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.