Google Adwords Professional

Wij helpen u graag verder met alle mogelijkheden die zoekmachinemarketing te bieden heeft

Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie of wilt u graag een gratis Google Adwords testcampagne? Wij helpen u graag verder met alle mogelijkheden die zoekmachine marketing te bieden heeft. Een Google Adwords Professional helpt u om uw campagne bij Google te beheren, zodat uw campagne optimaal rendement behaalt.

Voor verschillende relaties hebben wij inmiddels zeer overtuigende resultaten weten te behalen. Vraag naar onze referenties voor een aantal succesvolle zoekmachine marketing campagnes.

Wilt u hoge posities bij zoekmachines? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over een Google AdWords Professional (GAP). Uiteraard kunnen wij voor u een vrijblijvend voorstel maken met daarin de mogelijkheden van zoekmachine marketing voor uw website.

Wat is Pay Per Click – AdWords adverteren?

Google AdWords advertenties worden steeds in de rechterkolom getoond in de zoekresultatenlijst. Dit worden ook wel gesponsorde koppelingen genoemd. Wanneer een zoeker op de advertentielink klikt zal Google hiervoor een bepaald bedrag aanrekenen aan de klant. Dit bedrag kan zelf door de klant worden ingevoerd en varieert van 0.05 € to x €. Ook is het dagelijks totaalbedrag, het zogenaamde dagbudget, vrij in te stellen zodat u als klant perfect weet wat zijn maandelijkse eindfactuur zal zijn.

Wat zijn de voordelen van een AdWords campagne?

 • advertenties worden bijna direct weergegeven op Google
 • een advertentie kan lokaal of internationaal worden weergegeven
 • een advertentie kan in 90 talen worden opgemaakt
 • u bepaalt zelf zijn maximale maandelijkse uitgave
 • de meetbare resultaten laten toe de kosten per conversie te berekenen
 • iedere advertentie kan naar een specifiek gebouwde landingspagina verwijzen
 • het is een vrij goedkope en controleerbare methode om extra omzet of leads te realiseren.

Specialistenwerk

Google AdWords campagnes opstarten en renderend maken is specialistenwerk. De campagnes en advertenties dienen dagelijks gecontroleerd en geoptimaliseerd te worden op hun rentabiliteit. Slechte trefwoorden die wel bezoekers genereren maar geen extra omzet opbrengen zijn verloren kosten. Goede trefwoorden die door slechte opvolging niet genoeg opbrengen is verloren omzet.

J8 Zoekmachine Marketing zorgt voor aanmaken van uw persoonlijke AdWords account, het beheren en optimaliseren uw campagnes en advertenties, een trefwoordenanalyse en -keuze, het schrijven van sprankelende advertentieteksten en maandelijkse rapportages. Ook maken wij iedere maand voor u een ROI analyse, zodat u weet wat de campagne u opgeleverd heeft.

Kortom, wij zetten AdWords in als marketinginstrument voor uw business.

Contact met een van onze AdWords Consultants, een Google AdWords Professional? Vul dan onderstaand contactformulier op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.