Hoe werkt Google AdWords?

Google AdWords is een veilingsysteem voor zoekwoorden. Met het AdWords systeem van Google koopt u advertentieruimte in op, de voor uw business belangrijke, zoekwoorden. Hiermee zorgt u dat mogelijke nieuwe klanten uw website gemakkelijk kunnen vinden.

Een AdWords campagne opzetten

Voor het succesvol voeren van een Google AdWords campagne is het van belang dat u vantevoren meetbare doelstellingen bepaalt. Wilt u meer concrete en kwalitatieve leads genereren? Of wilt u meer verkopen met uw webshop?

Adwords is van nature laagdrempelig, zodat het eenvoudig is om een campagne op te zetten (binnen 5 minuten, zo wordt soms gesuggereerd). Hierin schuilt ook gelijk het gevaar. Zomaar enkele zoekwoorden in het systeem zetten en er zonder enig onderzoek biedingen aan verschillende hangen kan ervoor zorgen dat u te weinig rendement uit een AdWords campagne gehaald wordt. Veel kosten, weinig opbrangsten. Door vantevoren te bepalen welke conversie u wenst van uw campagne kan een AdWords campagne bijgestuurd worden wanneer dat nodig is.

Hulp bij AdWords campagnes?

Ons advies is om eerst goed te bepalen welke zoekwoorden interessant zijn en welke advertenties effectief kunnen zijn. Met andere woorden: zo bereikt alleen die bezoekers die interessant zijn voor uw product of dienst met een effectieve boodschap. Daarnaast is het van belang dat uw advertenties nauw aansluiten bij de geselecteerde zoekwoorden. Ten derde is het van groot belang dat de pagina, waar de AdWords advertentie naar verwijst, exact aansluit bij de zoekopdracht van de zoekmachinegebruiker.

AdWords en zoekmachine optimalisatie

Naast het opzetten van nieuwe AdWords campagnes, beheren wij ook bestaande AdWords campagnes voor onze klanten. Naast het realiseren van conversies middels AdWords campagnes kunnen wij ook Zoekmachine Optimalisatie inzetten voor uw website.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het voeren van een goede AdWords Campagne? Wij staan voor meer rendement (ROI) en meetbare resultaten! Zelf kennis vergaren van het AdWords systeem. Wij bieden ook AdWords cursussen.

AdWords campagne laten opzetten of beheren?

Neem gerust, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op als uw uw huidige Adwords campagne wilt laten beheren, optimaliseren of een nieuwe AdWords campagne wilt laten opzetten. Wij zorgen ervoor dat uw campagne op een professionele manier wordt opgezet, danwel dat uw bestaande campagne wordt geoptimaliseerd. Wij zijn niet voor niets door Google gecertificeerd als AdWords Qualified Company.

Doe de AdWords Check!

Eerst gratis en vrijblijvend een controle op uw huidige AdWords campagne?

Doe dan eerst de gratis AdWords Check