Onze werkwijze

Om zoekmachines op een juiste manier in te zetten voor onze klanten, namelijk als marketinginstrument, hanteren wij een speciale werkwijze. Hierbij maken wij gebruik van een duidelijk stappenplan. Kort samengevat bestaat het stappenplan uit de volgende stappen:

STAP 1:

Opzetten van advertentiecampagnes bij zoekmachines, bijvoorbeeld met Google AdWords danwel Yahoo! Search Marketing. Heeft u al een AdWords campagne? Onze AdWords Consultants helpen u graag deze beter te laten presteren.

STAP 2:

Meten welke zoekwoorden het beste renderen, de beste conversie behalen binnen uw AdWords campagne. Dit wil zeggen: de zoekwoorden die bijvoorbeeld de meeste of de goedkoopste leads opleveren of de meeste verkopen opleveren.

STAP 3:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) inzetten voor deze best converterende zoekwoorden. Immers, wanneer de zoekwoorden (of zoekopdrachten) in een advertentiecampagne bij zoekmachines het gewenste resultaat behalen, dan zullen deze ook in de organische resultaten van zoekmachines (zeg maar het linkerrijtje) goed renderen.

Kortom, wij meten wat werkt en wat niet werkt en optimaliseren uw website op basis van hetgeen wel werkt. Op die manier bent u er zeker van dat u zoekmachines op een juiste manier inzet voor uw bedrijf, namelijk als marketinginstrument!

Meer weten? Wij leggen alle stappen graag verder aan u uit. Neem hiervoor contact met ons op 020 – 71 65 411l. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij contact op met u.