Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun producten en /of diensten via een webshop aan te bieden. Het grote voordeel van een webshop is dat het altijd bereikbaar is. Klanten kunnen op elk moment van de dag een bestelling plaatsen en gemakkelijk zien wat er in de voorraad aanwezig is. Als u op zoek gaat naar manieren om een webshop toe te voegen aan uw site, zult u waarschijnlijk verschillende oplossingen tegenkomen. Waarschijnlijk is Magento de populairste. Gaat u een Magento webshop laten maken, dan heeft u een grote kans dat uw omzet sterk wordt verhoogd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Magento is een zogenaamd eCommerce product. Dit betekent dat transacties die normaal gesproken in het echt plaatsvinden nu gewoon via het internet verlopen. Dat is het hele idee achter webshops: klanten kunnen vanuit hun luie stoel uw producten en diensten selecteren en bestellen. Dit product kan in uw bestaande infrastructuur worden ingepast, zodat er geen ingewikkelde aanpassingen hoeven worden gedaan.

Het populairste webwinkel CMS

Magento is al jarenlang het populairste CMS voor webwinkels. Zowel kleine winkeliers als grotere bedrijven kunnen het programma gebruiken, doordat het aan te passen is aan de grootte van het bedrijf. Uw webshop wordt zo ontworpen dat het gemakkelijk te vinden is via een zoekmachine en veilig is voor transacties.

Magento demo en overige mogelijkheden

Als u een ontwikkelaar van Magento webshops heeft gevonden, kunt u eens een Magento demo aanvragen. Zo krijgt u een beeld van alle mogelijkheden. De gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid van Magento webshops is in ieder geval uniek in Nederland.

Door Stramark