Marketingbureaus groeien ontzettend snel. Gaat het met jouw bedrijf ook erg goed? Dan zit er een moment aan te komen dat het kantoor verhuisd moet worden. Na verloop van tijd kan er namelijk ruimtegebrek ontstaan. Het oude interieur kan weer hergebruikt worden in het nieuwe pand. Het is dan uiteraard wel van groot belang dat de verhuizing helemaal volgens plan verloopt. Zo moet het interieur erg zorgvuldig vervoerd worden als je beschadigingen wilt voorkomen.

Het regelen van vervoer

Een groot probleem is natuurlijk het vervoer. Als er heel wat spullen verhuisd moeten worden, dan moet er ook een groot vervoersmiddel gebruikt worden. Een aantal keer heen en weer rijden is meestal geen optie. Dit geldt al helemaal als de afstand tussen de oude en de nieuwe locatie erg groot is. Gelukkig kan je ervoor kiezen om een bus te huren, maar ook dit vindt lang niet iedereen ideaal. Als je niet graag in een grote bus rijdt, dan zal je op zoek moeten naar een andere optie.

Het inhuren van een verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf is vaak een van de beste keuzes. Een verhuisbedrijf heeft alle benodigde vervoersmiddelen in huis. Overigens hoef jij je zo ook geen zorgen meer te maken over het tillen en andere zaken die er bij het verhuizen komen kijken. Een professioneel verhuisbedrijf kan al het werk uit handen nemen. Als je niet gewend bent om zwaar te tillen, dan kan het verhuizen een zware klus zijn. Je kunt er spierpijn aan overhouden, maar je loopt ook risico op blessures! Bij een verhuisbedrijf werken ze met een team van ervaren verhuizers, waardoor het mogelijk wordt om bijvoorbeeld een zware kast te tillen. Zonder voldoende mankracht en ervaring wordt dit natuurlijk lastig.

Welke spullen moeten er mee naar het nieuwe pand?

Je zult voor jezelf moeten beslissen welke spullen je meeneemt naar het nieuwe pand. Het voordeel van de meeste marketingbureaus is dat er met laptops gewerkt wordt. Het is vrij eenvoudig om de laptops mee te nemen naar de nieuwe locatie. Met computers, bureaus en stoelen zit dit natuurlijk heel anders. Als dergelijke spullen verhuisd moeten worden, dan moet hier beter over nagedacht worden. Een verhuisbedrijf kan een goed plan voor je bedenken om de verhuizing op een succesvolle manier uit te voeren. Zo kunnen jullie zo weer aan de slag in het nieuwe pand!

 

Door Stramark