Internet Marketing

Internet Marketing met behulp van zoekmachines

Internet Marketing kunt u op vele manieren inzetten. Een van de meest effectieve en efficiënte manieren van Internet Marketing is de inzet van zoekmachines middels zoekmarketing of zoekmachinemarketing. Dit is een slimme vorm van webmarketing die ervoor zorgt dat u veel meer (en veel relevanter) bezoek op uw site of webshop krijgt. Zo kunt u op een gemakkelijke manier in contact met komen potentiële klanten of direct verkopen realiseren.

Door de inzet van zoekmachines als Internet Marketing instrument kunt u met een relatief laag marketingbudget goede posities in de zoekresultaten van zoekmachines verkrijgen. Het Internet kan op die manier een belangrijk marketinginstrument worden.

Internet Marketing en zoekmachines inzetten?

Hoge posities bij zoekmachines zijn onder te verdelen in twee categoriën:

1. Topposities middels de inzet van Google AdWords (SEA)

2. Topposities middels de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wij lichten u graag op een duidelijke wijze toe welke werkwijze op het gebied van zoekmachinemarketing wij inzetten voor onze klanten.

Kort samengevat komt het er op neer dat wij door de inzet van tekstadvertenties bij zoekmachines uitzoeken welke zoekopdrachten die bij zoekmachines worden gedaan, daadwerkelijk kwalitatieve leads of directe online verkopen opleveren voor uw organisatie.

Vervolgens gebruiken wij deze best presterende zoekopdrachten als input voor zoekmachine optimalisatie, het realiseren van topposities bij de organische resulaten.

Contact Internet Marketing mbv zoekmachines

Meer informatie over Internet Marketing met behulp van zoekmachines? Of direct in contact komen met een Internet Marketing of zoekmachinemarketing expert van J8 Zoekmachine Marketing? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op. Ons nu direct bellen kan natuurlijk ook naar 020 – 716 54 11.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.