Handleiding Zoekmachine Marketing

Meer informatie over Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing is de omschrijving voor het inzetten van zoekmachines als marketinginstrument. Het omvat het geheel van zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, en het adverteren bij zoekmachines, Search Engine Advertising (SEA). Bijvoorbeeld middels Google AdWords.

Deze vorm van marketing is van belang omdat mensen in toenemende mate websites vinden via zoekmachines. Wanneer uw website hoog in de resultaten van een zoekmachine staat en daarnaast ook in de gesponsorde koppelingen van zoekmachines staat, is uw website optimaal vindbaar. Dit zal ertoe leiden dat u meer respons of verkopen realiseert via zoekmachines.

Zoekmachinemarketing inzetten?

Ook zoekmachinemarketing inzetten voor uw website? Voor verschillende relaties hebben wij inmiddels zeer overtuigende resultaten weten te behalen. Vraag naar onze referenties .

Vul hieronder uw gegevens in en geef aan waarnaar uw interesse uitgaat. Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie of wilt u graag een gratis Google Adwords testcampagne? Wij helpen u graag verder met alle mogelijkheden die zoekmachinemarketing te bieden heeft.

Bekijk eventueel eerst onze werkwijze met betrekking tot zoekmachinemarketing.