Website marketing met Google

Website Marketing met de inzet van zoekmachine Google

Google is in Nederland de leidende zoekmachine. Dit vanwege het grote marktaandeel van ruim boven de 90%. Wereldwijd heeft zoekmachine Google rond de 60% marktaandeel. In de USA heeft Google ook een marktaandeel van ongeveer 60%. Dat maakt deze zoekmachine tot een geweldig marketinginstrument voor uw website.

Website Marketing inzetten

Website Marketing inzetten? U kunt dan eigenlijk niet om zoekmachine Google heen. Wij helpen u graag om Google in te zetten als marketinginstrument. Lees hier meer over op de pagina waarin wij onze zoekmachine marketing werkwijze beschrijven. De marketing voor uw website is bij ons in goede handen.

Middels de inzet van zoekmachine Google zorgen wij ervoor dat mogelijk nieuwe klanten uw website gemakkelijk vinden op het Internet. Door middel van hoge posities van uw website bij Google, op de belangrijke zoekwoorden in uw business, zult u gegarandeerd veel relevante traffic krijgen op uw website. Hoge posities bij Google zijn te verkrijgen door enerzijds de inzet van Google AdWords en anderzijds zoekmachineoptimalisatie.

Wij helpen u graag om het budget dat uw organisatie voor website marketing heeft zo effectief mogelijk in te zetten. Ook geven wij zo nodig adviezen hoe u bezoekers omzet naar leads, waardoor u voor uw organisatie nieuwe of meer verkoopkansen kunt creëren. En aangezien website marketing perfect meetbaar is, voorzien wij u tevens van de juiste cijfers. Zo ziet u eenvoudig wat het rendement is op uw marketinginspanningen voor uw website op het Internet.

Google inzetten als website marketing instrument? Laat dan hieronder vrijblijvend uw gegevens achter. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.