Als bedrijf wil je een professionele uitstraling hebben op zakenpartners en klanten. Het is daarom belangrijk om je bedrijfspand van een mooi logo te voorzien, om zakenpartners op zakelijke wijze te ontvangen met een goede kop koffie of thee, enzovoorts. Deze koffie wordt natuurlijk altijd geschonken in een mok met het logo van je bedrijf! Een andere mogelijkheid om je bedrijf een professionele look te geven, is de mogelijkheid om gebruik te maken van bedrijfskleding. De bedrijfskleding geeft je team daarbij het gevoel van een eenheid. Iets wat minder het geval is, wanneer iedereen zijn of haar eigen kleding draagt.

 

Bedrijfskleding vergroot je naamsbekendheid

SEO is een van de manieren om je online naamsbekendheid te vergroten. Met SEO kom je hoger in zoekresultaten te staan, waardoor je website een groter aantal bezoekers mag ontvangen. Door bedrijfskleding te dragen kun je de offline naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. In het bijzonder wanneer je personeel veel op externe locaties werkt. Denk bijvoorbeeld aan een timmer- of loodgietersbedrijf. Deze mensen werken vaak bij klanten of op een bouwplaats. Het logo of de naam op bedrijfskleding zal hierbij ook bij anderen opvallen. Zo neemt de kans toe, dat zij een offerte bij je aanvragen voor klussen in hun eigen huis.

 

Bedrijfskleding is heel eenvoudig te bedrukken

Op internet vind je verschillende partijen, die hulp kunnen bieden bij het bedrukken van bedrijfskleding. Bezoek deze website om een voorbeeld van zo’n aanbieder te zien. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten bedrijfskleding. Kies je bijvoorbeeld voor een nette polo, of geef je de voorkeur aan kleding die voornamelijk lekker zit bij het uitvoeren van klussen? Nadat je een geschikt kledingstuk gevonden hebt, kun je dit eenvoudig van een logo voorzien. Naast een logo zou je ook de naam van je bedrijf op de bedrijfskleding kunnen laten drukken.

Door Stramark