Wanneer je op vakantie in het buitenland bent is het handig als je een woordje Engels spreekt. Je kunt je verstaanbaar maken en makkelijk contact leggen met andere mensen. Engels kunnen spreken is echter niet alleen makkelijk wanneer je in het buitenland bent, ook op je werk kan het goed van pas komen. Misschien moet je wel een brief of e-mail schrijven in het Engels, of moet je een presentatie in het Engels geven. Het verbeteren van je Engels heeft vele voordelen.

Welke manieren zijn er om je Engels te verbeteren?

Als je je Engels wilt verbeteren is het afhankelijk van het niveau dat je wilt bereiken hoe je dit het beste kunt doen. Wil je slechts je basiskennis vergroten dan is de makkelijkste manier op de taal te leren met behulp van een app. Er zijn veel verschillende apps waarop je een taal kunt leren, de bekendste apps zijn Duolingo en Simya. Wil je Engels leren om op je werk te gaan gebruiken? Dan is een app vaak niet uitgebreid genoeg. Kies er dan voor om een cursus zakelijk Engels te volgen.

 

Wat leer je op een cursus zakelijk Engels?

Tijdens een cursus zakelijk Engels kun je je Engels een stuk verbeteren. Je leert niet alleen grammatica en woordenschat, maar er wordt ook gewerkt aan je mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Zo kun jij straks zonder moeite een presentatie geven of een brief schrijven. Daarnaast zal je woordenschat op zakelijk gebied vergroten waardoor je straks een zakelijke discussie in het Engels kunt volgen.

 

Hoe kun je de cursus volgen?

Een cursus zakelijk Engels is bij veel verschillende aanbieders te volgen. Enkele goede aanbieders zijn LOI, NTI en Babel. Je kunt vaak zelf kiezen of je de cursus klassikaal volgt of dat je dit liever online doet. Ook wordt de cursus aangeboden op verschillende niveaus, dit niveau wordt vaak bepaald door een instaptoets. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de cursus te moeilijk of juist te makkelijk is. De cursus wordt aangeboden vanaf ongeveer 395 euro.

Door Stramark