Als eigenaar van een webshop ben je waarschijnlijk niet alleen bezig met het webdesign, de marketing of de zoekmachine-optimalisatie. Er komen veel aspecten kijken bij het runnen van een webwinkel, zeker als je het succesvol wilt doen. Het logistieke gedeelte is ook belangrijk om aan je moet ervoor zorgen dat pakketten snel en efficiënt bij de klant worden afgeleverd, om klachten te voorkomen. Om gelijk een goede indruk te geven van je webshop kan je er ook voor kiezen om de pakketten in te pakken met bedrukte tape.

Pakketjes inpakken met bedrukte tape

Inmiddels worden er in Nederland steeds meer online aankopen gedaan, en dat zorgt er ook voor dat er miljoenen pakketjes per maand worden verstuurd door de verschillende webshops. Hiervoor is er ook steeds meer tape nodig. Veel mensen beseffen echter niet dat dit ook weer een plek is waar je reclame kan maken voor je webshop. Als je gebruikmaakt van bedrukte tape dan heb je de mogelijkheid om deze te voorzien van de naam van je webshop of je logo bijvoorbeeld.

Voordelen van tape laten bedrukken

Het grote voordeel van bedrukte tape is dat je pakketjes een stuk herkenbaarder worden. Consumenten weten gelijk dat het pakket afkomstig is van jou webshop. Het is niet alleen je eigen klant die het pakket te zien krijgt. Maar ook mensen die zorgen voor de logistieke verwerking, de bezorging en alle andere mensen die het pakket onder ogen krijgen. Daarnaast zorgt het voor een professionelere uitstraling van je webwinkel. Sommige webshops kiezen er ook voor om de tape te voorzien van een instructie of een kortingscode bijvoorbeeld, dan wordt het pakket helemaal met open armen ontvangen.

Bedrukt 3 kleuren.jpg (675×500)

De specialist in tape bedrukken

Ben je op zoek naar een echte specialist op het gebied van bedrukte tape? Dan raden we je aan om een keer een kijkje te nemen naar de mogelijkheden bij Tapeprint.eu. Echte Nederlandse kwaliteit en dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring met het bedrukken van tape voor webwinkels. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wie weet zijn je pakketjes binnenkort ook voorzien van herkenbare bedrukte tape.

Door Stramark