Is de huidige huisstijl van je bedrijf of merk alweer een aantal jaar oud? Dan is het altijd verstandig om te kijken naar mogelijkheden om het design op te frissen. Een goede huisstijl zorgt ervoor dat je opvalt, daarom moet het onderscheidend zijn ten opzichte van je concurrenten. Daarnaast is een goed design herkenbaar. Zodat klanten direct zien dat jij het bent wanneer ze je logo of andere grafische uitingen tegenkomen.

Ontwerpen gaat om opvallen

Een simpel logo maken kan iedereen. Er zijn hier zelfs hele voordelige online tools voor beschikbaar. Maar een echt goed logo, inclusief huisstijl, volledig passend bij de stijl en wensen van je bedrijf, daar heb je echter grafisch ontwerper voor nodig. Deze weet precies welke kleuren goed bij elkaar passen en hoe je reclame zo opvallend mogelijk ingezet kan worden.

 

Waarom kiezen voor een full service reclamebureau?

Als je samenwerkt met een grafisch ontwerper of een reclamebureau dan is het wel handig dat je voor diverse dingen bij deze persoon of dit bureau terecht. Soms heb je bijvoorbeeld een nieuw logo nodig, of wil je de hele stijl van je website aanpassen. Het is vaak ook handig als de grafisch ontwerper bijvoorbeeld video’s kan bewerken. Mocht dit voorkomen als je een reclamefilmpje nodig hebt.

 

Ook toe aan een frisse nieuwe huisstijl?

Kan de uitstraling van je bedrijf ook al weer eens een frisse nieuwe blik gebruiken? Wacht er niet te lang mee. Want als je niet meer genoeg opvalt, ben je straks wellicht niet relevant genoeg meer. Het is belangrijk om je altijd bewust mee om te gaan en kritisch te kijken naar de uitstraling van je merk en/of bedrijf. Ga direct aan de slag en neem contact op met deze grafisch ontwerper uit Deventer.

Door Stramark