Gesponsorde Koppelingen deel 1

Een gesponsorde koppeling of gesponsorde link maakt u vindbaar op relevante zoekwoorden

Om een extra impuls te geven aan uw online activiteiten kan het starten van een advertentie campagne bij zoekmachines een waardevolle zet zijn. U krijgt in dat geval namelijk een gesponsorde koppeling bij de resultaten van zoekmachines wanneer er een zoekopdracht wordt gedaan op een voor uw business relevante zoekopdracht. Een toppositie in zoekmachines zorgt dat uw organisatie, product en/of dienst maximaal onder de aandacht komt. Adverteren bij een zoekmachine is een instrument om merkherkenning te stimuleren. Het merendeel van de internetgebruikers gelooft dat een toppositie in de zoekresultaten gelijk staat aan een topmerk of een topbedrijf. In Nederland kunt u adverteren met Google AdWords en Yahoo! Search Marketing. Wanneer u beide netwerken inzet voor uw website bereikt u de gehele Nederlandse zoekmarkt.

Uw gesponsorde koppeling?

Het gebruik maken van gesponsorde koppelingen is sinds de introductie in Nederland sterk in populariteit gestegen. Al vanaf de start van het product Google AdWords in Nederland in 2003 was het een succes. Op bijna iedere zoekwoord en iedere zoekopdracht ziet u wel een gesponsorde koppeling staan.

Meer rendement?

J8 Zoekmachine Marketing haalt meer rendement uit uw marketingbudget. Door middel van adverteren bij zoekmachine advertising (ook wel search engine advertising, SEA genoemd) worden via de gesponsorde zoekresultaten van zoekmachines als Google, MSN en Ilse meer geïnteresseerde bezoekers gegenereerd.

Onze specialisten nemen u de gehele ontwikkeling, monitoring en bijsturing uit handen.

Als één van de eerste organisaties profileerde J8 Zoekmachine Marketing zich met een dienst rondom het thema ?adverteren in zoekmachines?. Inmiddels beheren we voor klanten in uiteenlopende branches tientallen campagnes op vele duizenden zoekwoorden. Onze werkwijze stelt ons in staat uw budget effectiever te managen. En dat levert lagere kosten per click en meer geïnteresseerde bezoekers op.

Lees Verder »

Zoekgerelateerde Marketing

Zoekgerelateerde marketing biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van andere media, zoals buitenreclame, radio, tv en de pers, met name op het vlak van directe respons.

Wanneer u adverteert bij zoekmachines wordt uw advertentie naast en boven de onafhankelijke zoekresultaten bij zoekmachines zichtbaar.

Uw website is op deze manier gegarandeerd vindbaar voor uw potentiële klanten. Hierdoor bent u verzekerd van een continue stroom geïnteresseerde bezoekers naar uw website.

Geïnteresseerd? Benieuwd wat adverteren bij zoekmachines u kan opleveren? Neem dan contact op via het contactformulier.

Lees Verder »