Een mooie website laten maken, dat kunnen meer mensen. Een succesvolle webwinkel opzetten die aan alle eisen van deze tijd en van de bezoekers voldoet? Daar heeft u een team van specialisten voor nodig. Dit team van specialisten kunt u vinden in het hoge noorden, in Leeuwarden, Friesland, vindt u de webspecialisten die ook de sleutel achter het succes van de website van SC Cambuur zijn. Bij Friks uit Leeuwarden kunt u terecht voor het hele traject, van de ontwikkeling van een succesvolle webwinkel, tot het goed vindbaar maken in de zoekmachines van uw website of webshop.

Waar moet een goede SEO webshop aan voldoen

Zoals genoemd is het niet voldoende om te beschikken over een mooie webwinkel, bij zeggen vaak in de marketingwereld. Je kan beter een lelijke website hebben met veel bezoekers, dan een mooie website met weinig bezoekers. Toch besteden we natuurlijk volop aandacht aan het ontwikkelen van een mooie webpresentatie. Vervolgens is het echter wel tijd om ook te zorgen voor voldoende tref ik naar de website of webshop. Een goede webshop voldoet bijvoorbeeld aan de SEO eisen als er voldoende content is is, er gebruik gemaakt wordt van de juiste zoektermen, en er wordt gewerkt aan linkbuilding.

 

Content is de koning

Wellicht heeft u deze slogan vaker gehoord, content is koning. Er zijn meer elementen die belangrijk zijn maar over het algemeen is de informatieve content op uw website of webwinkel van groot belang om bezoekers te trekken. Veel bezoekers vinden hun namelijk niet op de namen van producten, of de diensten die u aanbiedt. Het is belangrijk dat u antwoorden biedt op de vragen van bezoekers door goede informatieve content te (laten) schrijven. Als internet marketingbureau kunnen we hier u hierbij uiteraard adviseren. een contentmarketing en SEO-strategie gaan vaak hand in hand. Wij zijn gespecialiseerd in de hulp bij SEO.

 

SEO stopt niet bij een goede webshop

Als de SEO voor uw website of webwinkel eenmaal gereed is, stopt het nog steeds niet. Zoekmachine-optimalisatie is een continu proces zoals u wellicht bekend is. Het is altijd aanbevolen om door te gaan met het maken van goede pagina’s, informatieve content en het verzamelen van de juiste backlinks.

Door Stramark