Doe de AdWords Check!

Geheel vrijblijvend en zonder kosten beoordelen wij uw Google AdWords campagne

U heeft een actieve Google AdWords campagne en zou graag willen weten of u deze op de juiste manier inzet op dit moment? Wij bieden u een gratis AdWords Check. Aan de hand van een checklist van 50 punten beoordelen wij uw AdWords campagne. Binnen een week ontvangt u een duidelijk adviesrapport in uw mailbox.

Inhoud van de Google AdWords Check

Wanneer wij uw Google AdWords campagne beoordelen, gebruiken wij hiervoor een uitgebreide checklist. De volgende punten komen hierin onder andere aan bod:

 • de campagnestructuur
 • de gebruikte zoekwoorden
 • de biedingen op zoekwoorden
 • de advertentieteksten
 • De inzet van het inhoudsnetwerk
 • De inzet van positietargeting

Daarnaast controleren wij ook alle instellingen van uw Google AdWords campagne.

Over J8 Zoekmachine Marketing

J8 Zoekmachine Marketing is al vele jarenbekend als specialist in zoekmachin
e marketing. Wij beheren rond de 500 verschillende AdWords campagnes voor onze klanten. Daarnaast zetten wij Zoekmachine Optimalisatie in voor ruim 250 verschillende website. Ook kunt u bij ons terecht voor 3 verschillende AdWords cursussen. Wij zijn door Google gecertificeerd als AdWordsQualified Company. Zie hiervoor het logo hiernaast. U bent er dus van verzekerd dat de AdWords Check wordt uitgevoerd door AdWords specialisten.

Vraag de gratis AdWords Check aan!

Vul onderstaand formulier in voor de gratis AdWords Check. Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons een goed leesbaar document met daarin een beoordeling van uw AdWords campagne. In een helder adviesrapport beschrijven wij voor u op welke punten uw AdWords campagne beter kan presteren. In het rapport leggen we tevens uit wat u zelf kunt doen om uw AdWords campagne te verbeteren. Dit doen wij geheel vrijblijvend en kost u dus niets.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.