Google AdWords Qualified Company

Wij zijn door Google gekwalificeerd als AdWords Qualified Company

Wanneer u uw AdWords campagne uit wilt besteden is het fijn om te weten dat uw campagne door gekwalificeerde mensen beheerd wordt. Zorg dus dat u in uw zoektocht naar het juiste zoekmachine marketing bureau kijkt naar de kwalificaties van een bureau.

Google heeft twee soorten kwalificaties:

 1. AdWords Qualified Individual (gekwalificeerd individu)
 2. AdWords Qualified Company (gekwalificeerd bedrijf)

Om Gekwalificeerd Individu (AdWords Qualified Individual) te worden in het Google Advertising Professionals-programma, moet een persoon aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Beheer van ten minste 1 AdWords-account (een eigen account of die van een ander) gedurende minimaal 90 dagen
 • Besteding van ten minste € 1.000 tijdens deze 90 dagen
 • Geslaagd zijn voor het examen voor Gekwalificeerd Google Advertising Professional. Dit examen wordt door Google afgenomen en duurt 2 uur.

Om Gekwalificeerd Bedrijf (AdWords Qualified Company) in het Google Advertising Professionals-programma te worden moet een bedrijf aan veel strengere voorwaarden voldoen:

 • het bedrijf heeft ten minste twee medewerkers in dienst die Gekwalificeerd Individu zijn. Deze moeten dus beide ook het examen hebben afgelegd.
 • het minimaal vereiste totale klantenbudget per 90 dagen moet 250.000,- euro bedragen. Op jaarbasis moet een dergelijk bedrijf met haar klanten dus minimaal 1.000.000,- (1 miljoen) euro aan advertentiekliks genereren.

J8 is AdWords Qualified Company

Wij zijn Google AdWords Qualified Company, wat betekent dat u met een gerust hart uw AdWords Campagne bij ons neer kunt leggen! Klik eventueel op het logo hiernaast ter verificatie.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.