Een aantal jaar terug was dit nog niet eens mogelijk maar tegenwoordig kun je ook in Nederland eenvoudig een Google kerstkaart aanschaffen waarmee je alle spellen uit de winkel kan spelen. Met de cadeau kaarten op onze website krijg je binnen de kortste keren toegang om de nieuwste spelletjes te spelen maar je kan er natuurlijk nog veel meer mee. Zo kan je ook razendsnel de nieuwste muziek beluisteren, recente films opzoeken of een goed boek lezen op je mobiele apparaat. Laat het duidelijk zijn je kan met deze kaarten alle apps downloaden, hoe nieuw ze ook zijn. Als het vervolgens geld kost dan gaat dat van je cadeaukaart af. Met deze tarotkaarten heb je bovendien geen creditcard meer nodig wat een stuk handiger is voor de meeste mensen. Je kan deze Google giftcards kopen als een cadeau voor iemand die je kent maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon zelf gebruiken.

Waarom heb tegoed nodig voor Google play

Voor de meeste spellen die je kunt spelen op je smartphone of tablet heb je geen geld nodig en dit keer gewoon gratis doen. Bij sommige spellen heb je echter wel geld nodig om het te kunnen spelen of om dingen aan te kopen binnen het spel. Omdat je niet constant je creditcardgegevens in wilt vullen is het vaak veel handiger om wat te goed op je account te hebben staan. Op die manier kan je gewoon lekker doorspelen en gaan de kosten van je tegoed af.

Bestel je Google giftcard kan het veilig en eenvoudig online

Je kan een Google giftcard bij de supermarkt of bij de benzinepomp kopen. Het kan echter nog veel makkelijker, je hoeft er de deur niet eens vooruit. Je kunt nu eenvoudig online je Google kerstkaart bestellen op een veilige en gebruiksvriendelijke website.

Door Stramark