Adverteren bij zoekmachines deel 1

Adverteren bij zoekmachines met een stevige grip op uw budget

Om een extra impuls te geven aan uw online activiteiten kan het starten van een campagne bij zoekmachines een waardevolle zet zijn. Een toppositie in zoekmachines zorgt dat uw organisatie, product en/of dienst maximaal onder de aandacht komt. Adverteren bij een zoekmachine is een instrument om merkherkenning te stimuleren. Het merendeel van de internetgebruikers gelooft dat een toppositie in de zoekresultaten gelijk staat aan een topmerk. Bereken de conversie op de campagne en u weet precies wat advertentiecampagnes bij zoekmachines uw organisatie kunnen opleveren.

Meer rendement?

J8 Zoekmachine Marketing haalt meer rendement uit uw marketingbudget. Door middel van adverteren bij zoekmachine advertising (ook wel search engine advertising, SEA genoemd) worden via de gesponsorde zoekresultaten van zoekmachines als Google, MSN en Ilse meer geïnteresseerde bezoekers gegenereerd.

Onze specialisten nemen u de gehele ontwikkeling, monitoring en bijsturing uit handen.

Als één van de eerste organisaties profileerde J8 Zoekmachine Marketing zich met een dienst rondom het thema “adverteren in zoekmachines”. Inmiddels beheren we voor klanten in uiteenlopende branches tientallen campagnes op vele duizenden zoekwoorden. Onze werkwijze stelt ons in staat uw budget effectiever te managen. En dat levert lagere kosten per click en meer geïnteresseerde bezoekers op.

Lees verder »

Zoekgerelateerde Marketing

Zoekgerelateerde marketing biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van andere media, zoals buitenreclame, radio, tv en de pers, met name op het vlak van directe respons.

Wanneer u adverteert bij zoekmachines wordt uw advertentie naast en boven de onafhankelijke zoekresultaten bij zoekmachines zichtbaar.

Uw website is op deze manier gegarandeerd vindbaar voor uw potentiële klanten. Hierdoor bent u verzekerd van een continue stroom geïnteresseerde bezoekers naar uw website.

Contact

Geïnteresseerd? Benieuwd wat adverteren bij zoekmachines u kan opleveren? Neem dan contact op via het contactformulier.

Lees verder »