Vindbaarheid

zorg ervoor dat uw website vindbaar is met de belangrijkste zoekmachines

De vindbaarheid van uw organisatie is van groot belang. Zowel offline als online. Als u niet gevonden wordt verkoopt u niets. Om offline vindbaar te zijn kunt heeft u ongetwijfeld een vermelding in de Gouden Gids en de Telefoongids. Wellicht dat u zelfs adverteert in deze boekwerken. Maar heeft u al eens nagedacht hoe u online te vinden bent? Hoe zorgt u dat op het Internet uw website te vinden is tussen miljarden websites? Het antwoord is eenvoudig: zorg ervoor dat uw website vindbaar is met de belangrijkste zoekmachines.

Wanneer is uw website vindbaar?

Ruim 80% van de gebruikers van Het Internet gebruikt zoekmachines om producten of diensten te vinden. Ruim 95% van de zoekmachinegebruikers kijkt niet verder dan de eerste 30 resultaten. Uw website is dus pas vindbaar als de site voorkomt op de eerste 3 pagina’s van de zoekresultaten bij een relevante zoekopdracht. Nog beter is het natuurlijk om op de eerste pagina van de zoekresultaten te komen. Wanneer u nummer 1 van de zoekresultaten bent zult u zeker de beste exposure op een het betreffende zoekwoord. De ultieme vindbaarheid.

Hoe wordt uw website beter vindbaar?

Door de broncode van uw website te optimaliseren. Ook de teksten van uw website moeten wellicht aangepast worden om op die manier ervoor te zorgen dat u site hoger komt in de resultaten van de zoekmachines bij een bepaalde zoekopdracht. Dit wordt zoekmachine optimalisatie genoemd, of search engine optimization (SEO). Op internet staan talloze tips om uw website te optimaliseren. De veelheid van informatie maakt het voor veel organisaties lastig om de juiste informatie te filteren en de juiste methodes, die toegestaan worden door zoekmachines, toe te passen. Maak in dat geval gebruik van de diensten van een zoekmachine optimalisatie bedrijf. Op die manier bent u gegarandeerd van een professionele aanpak en loopt u niet het gevaar dat u veel werk verzet dat uiteindelijk niets zal opleveren.

J8 zoekmachine optimalisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Met als resultaat een website die snel en makkelijk wordt gevonden. Door de jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie zijn wij de ideale partner voor u om meer rendement uit uw website te halen. Neem contact met ons op via de contactpagina. Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend over de vindbaarheid van uw website.