Search Engine Marketing

Meer informatie over Search Engine Marketing

Search Engine Marketing is de engelse vertaling van Zoekmachine Marketing en zorgt ervoor dat de website van uw organisatie beter vindbaar is via zoekmachines. Uiteraard wanneer er zoekopdrachten worden gedaan die relevant zijn voor uw business. Aangezien de zoekmachine Google in Nederland een marktaandeel van 95% heeft omvat Search Engine Marketing in Nederland met name het beter presteren bij Google. Search Engine Marketing omvat het geheel van zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimisation (SEO) genoemd, en het adverteren bij zoekmachines, search engine advertising (SEA).

Deze vorm van Marketing is van interessant voor veel organisaties, omdat mensen in toenemende mate websites, prodcuten of diensten zoeken via zoekmachines. Wanneer uw website dan hoog in de zoekresultaten van Google staat en daarnaast wellicht ook in de gesponsorde koppelingen (advertenties) van Google, is uw website optimaal vindbaar en kan dat zorgen voor meer respons op uw website of bijvoorbeeld meer online verkopen in uw webshop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Search Engine Marketing? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor uw website.