Koeman Flower Bulbs

bloembollenkopenKoeman Flower Bulbs bestaat uit een aantal gespecialiseerde webshops die zich richten op de tuinbranche. De online winkels zijn gespecialiseerd in de verkoop van bloembollen, zaden en tuinartikelen. Deze zijn dan ook in drie verschillend webshops opgedeeld. Een vierde site is daar sinds kort aan toegevoegd die de Europese markt beter en vanuit één hoek moet bedienen.

Bloembollenkopen.nl

Bloembollen kopen richt zich voornamelijk op de verkoop van bloembollen. Voor in het voorjaar kan je hier terecht voor de mooiste tulpen, narcissen en krokussen, maar ook voor biologische bloembollen kan je hier vinden. Voor de zomerbloeiende bloembollen zoals de Dahlia, Gladiool of Lelie ben je bij bloembollenkopen.nl aan het juiste adres!

Zadenkopenonline.nl

Zaden kopen online richt zich voornamelijk op de verkoop van moestuinzaden, groentezaden, bloemenzaden en kruidenzaden welke voornamelijk in het voorjaar worden gezaaid. Bij zadenkopenonline.nl kan je ook terecht voor tips en trucs als het gaat om wanneer je wat moet planten. Bekijk daarvoor de moestuin zaaikalender!

Tuincentrumkoeman.nl

Bij Tuincentrum Koeman komt alles samen. Hier kan je zowel bloembollen als zaden kopen maar kan je ook terecht voor bestrijdingsmiddelen, vaste planten, bodembedekkers, tuingereedschap en andere tuinartikelen. Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact op met Fleur. Zij is verantwoordelijk voor de gehele klantenservice en is zeer behulpzaam. Voor vragen over het planten van bollen en of tuinzaden kan je overigens het beste terecht bij Peter. Hij is onze tuinspecialist.

Florablom.com

FloraBlom.com is het nieuwste project van Koeman Flower Bulbs en staat op de planning voor het najaar van 2015.