Gratis Google AdWords via Sprout

Gebruik uw advertentietegoed op de juiste manier!

Het kan u bijna niet ontgaan zijn. Google verspreid in grote oplagen advertentietegoeden voor het opzetten van een AdWords advertentie campagne. Zo stonden er ook advertentie in Sprout. Wanneer u de website bezoekt waarnaar verwezen wordt kunt u uw contactgegevens invullen en ontvangt u enkele dagen later een code. Met deze code kunt u een Google AdWords campagne opzetten met een advertentie tegoed van €50,- (50 euro).

De advertentie in Sprout was ook terug te vinden in de zakenbladen Bizz en De Zaak en ook zat er een losse bijsluiter in de Kamerkrant van de Kamer van Koophandel.

Wij helpen u (zonder kosten) verder met AdWords!

En dan? Hoe dan verder? Op welke manier kunt u dit advertentietegoed op een juiste manier inzetten? Hoe werkt het Google AdWords systeem? Wij leggen het u graag uit. Neem contact met ons op wanneer u de code heeft ontvangen en wij zorgen ervoor dat u dit bedrag op een juiste manier zal besteden. Zo hoeft u zelf niet te onderzoeken hoe het AdWords systeem werkt en zorgen wij ervoor dat uw campagne op de juiste, professionele manier wordt opgezet.

Heeft de advertentie in Sprout u overtuigd om iets met Google AdWords te gaan doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor gratis en vrijblijvend meer informatie over Google AdWords campagnes.