Adverteren bij Google en Yahoo!

U kunt kiezen uit Google Adwords en het Yahoo! SEarch Marketing Netwerk

Op dit moment zijn er twee verschillende netwerken waar u kunt adverteren. Om te beginnen Google Adwords. Uw advertenties zullen dan bij de zoekmachine Google weergegeven worden. Daarnaast worden tekstadvertenties doorgeplaatst in het inhoudsnetwerk van Google. Het netwerk van Yahoo! bevat onder andere de zoekmachines Yahoo!, MSN, Vinden, Alta Vista en Ilse. Wij ondersteunen beide systemen.

Google Adwords?

Met Google AdWords-advertenties bereikt u nieuwe klanten precies op het moment dat zij zoeken naar uw producten en diensten.

Met Google AdWords tonen wij uw advertenties en selecteren wij uw zoekwoorden om aan te geven waar uw advertenties moeten worden vertoond. U betaalt alleen wanneer iemand op de advertentie klikt.

Google AdWords is ontworpen voor bedrijven en budgets van verschillende formaten. Google AdWords biedt u:

Relevant publiek: uw advertenties worden weergegeven voor gebruikers die zoeken op zoek- en/of inhoudspagina’s die relevant zijn voor de zoekwoorden die wij hebben geselecteerd voor uw campagnes.

Controle over de uitgaven: door de maximum kosten per klik (CPC, cost per click) en het dagbudget betaalt u nooit meer dan u wilt.

Maximaal resultaat met minimale investering: u kunt al adverteren voor 1 cent per klik (CPC).

Soepele voorwaarden: u bent niet gebonden aan een tijdslimiet of minimumbestedingsbedrag.

Adverteren met AdWords? Klik dan hier.

Yahoo! Search Marketing

Als u op het Overture netwerk adverteert, verschijnt uw advertentie op veel gebruikte zoekpagina’s zoals: MSN, Ilse, Lycos , Yahoo!, AltaVista en Vinden.nl. Uw advertentie wordt naast en boven deĀ  zoekresultaten van deze verschillende zoekmachines zichtbaar.

Ook bij Overture tonen wij uw advertenties en selecteren wij uw zoekwoorden om aan te geven waar uw advertenties moeten worden vertoond. U betaalt alleen wanneer iemand op de advertentie klikt.

Als adverteerder ontvangt u gerichte verkoopleads op uw website. Wij zorgen dat u aansluiting met de zoekopdrachten in uw sector krijgt en zorgen dat klanten die op zoek zijn naar uw producten meteen uw site zien.

U bepaalt gezamenlijk met ons wat u voor elke verkooplead wilt betalen en betaalt alleen wanneer klanten naar uw site doorklikken. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat betaalde zoekopdrachten voor adverteerders een hoger rendement opleveren dan andere vormen van adverteren.

Wilt u meer weten over adverteren bij Overture? Klik dan hier en vul uw contactgegevens in.

Lees verder voor meer informatie over adverteren bij zoekmachines.