Gratis AdWords campagne

Test Google AdWords met een gratis advertentietegoed en laat u overtuigen van de mogelijkheden

U wilt beginnen met adverteren bij Google, maar u wilt eerst zien wat mogelijke resultaten zijn? Wij maken voor u graag geheel vrijblijvend een proefcampagne aan om u te overtuigen van de voordelen.

Bij deze Google AdWords testcampagne krijgt u van ons een eerste gratis advertentietegoed van 130,- euro. U betaalt dus enkel de opzetkosten van de AdWords campagne. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden van een dergelijke testcampagne te bespreken.

Google AdWords is vanwege de grote flexibiliteit en controle een bijzonder effectief marketinginstrument, waarmee u:

 • leads kunt genereren
 • omzet of conversies kunt genereren
 • merkbewustheid kunt genereren

Wanneer u adverteert is uw advertentie tevens zichtbaar op duizenden zoek- en inhoudspagina’s en producten in het Google Netwerk. Het Google AdWords Netwerk is het meest uitgebreide online advertentienetwerk. Dit netwerk bereikt 80% van alle mensen die in de afgelopen 30 dagen online zijn geweest. Zo weet u in ieder geval zeker dat uw advertenties uw doelgroep bereiken met Google AdWords.

Interesse in een proefcampagne? Laat dan uw gegevens achter op onderstaand contactformulier. Binnen twee dagen kan uw Google AdWords proefcampagne actief zijn.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.