Personeel werven met AdWords

Bereik werkzoekenden door de inzet van Google AdWords

AdWords als wervingsinstrument voor personeel ?

Steeds meer werkzoekenden gebruiken zoekmachines zoals Google op hun speurtocht naar een baan. Uiteraard zijn de vacaturesites veruit het meest populair, maar zoekmachines staan inmiddels op vijfde plaats als het gaat om de voornaamste manieren waarop mensen zich ori├źnteren op een baan. Men zoekt daarbij vooral op specialisme en functienamen.

Voor werkgevers kan het dus van belang zijn om met een speciale recruitmentsite of de vacatures op de eigen website goed zichtbaar te zijn in zoekmachines. Aangezien zoekmachine Google het grootste marktaandeel heeft is het in Nederland vooral van belang in deze zoekmachine goed vindbaar te zijn.

Vindbaar met AdWords

Werkzoekenden gebruiken talloze verschillende zoektermen om een juitse functie te vinden op het Internet. Logisch, aangezien Google een grote hoeveelheid resultaten toont bij elke zoekopdracht. Hoe specifieker je zoekt, des te gerichter het resultaat. Vaak worden door werkzoekende vaktermen ingetikt of concrete functienamen. De inzet van een Google AdWords campagne is om die reden in eerste instantie het meest effectief. Binnen het AdWords systeem zijn namelijk gemakkelijk al deze verschillende functiebenamingen en vaktermen als zoekwoord in te vullen. Zo verschijnt vervolgens uw advertenties bij al deze verschillende zoekopdrachten en bereikt u zo de juiste groep werkzoekenden.

Wij helpen u met uw wervingscampagne in Google

Meer weten over hoe u Google AdWords in kunt zetten voor personeelswerving? Vul dan onderstaand formulier in. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Heeft u al een AdWords campagne? Neem dan gerust contact op met een van onze AdWords consultants voor een degelijk advies voor uw campagne. Wij zijn ervan overtuigd dat uw huidige campagne beter kan presteren door de inzet van onze kennis over Google AdWords.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.