Adverteren met Google Adwords

Genereer kliks met uw belangrijke zoekwoorden door te adverteren bij Google

Sinds enkele jaren is het mogelijk om met Google AdWords advertenties te vertonen boven en naast de zoekresultaten van de zoekmachine Google. De advertenties worden aangeduid als ‘gesponsorde koppelingen’.

Tekstadvertenties bieden adverteerders de mogelijkheid om te bieden op trefwoorden die internetgebruikers intypen als zij bij een zoekmachine op zoek zijn naar een specifieke dienst, informatie of product. Het opzetten van een Google AdWords vraagt professionaliteit. Het is van groot belang hoe u uw campagne inricht. Ook is het belangrijk om de juiste advertentieteksten samen te stellen. Internetgebruikers zullen vaker op uw tekstadvertentie klikken indien de advertentie bestaat uit een pakkende titel en een spannende omschrijving. En dan blijkt copywriting binnen de gegeven beperkte karakterposities ook een vak te zijn!

Een campagne bestaat uit één of meer trefwoorden. Aan ieder trefwoord is een titel, een omschrijving en een URL gekoppeld.

Bij Google kan uw advertentie op twee verschillende posities getoond worden:

  • Boven de algoritmische resultaten
  • Rechts van de algoritmische resultaten

De positie van een tekstadvertentie wordt bepaald door de prijs per klik die u als adverteerder wenst te betalen en natuurlijk de posities van de tekstadvertenties van uw concurrenten. Bij Google AdWords wordt uw positie bepaald door een combinatie van de klikratio (het aantal kliks : het aantal indrukken) en de maximale prijs per klik die u voor een bepaald trefwoord wilt betalen. De minimale biedprijs bij Google is € 0,01.

Zowel voor beginnende adverteerders als voor adverteerders die al een Google AdWords campagne bieden wij onze dienstverlening aan. U leest hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

U gebruikt Adwords wel?

Wij zijn ervan overtuigd dat er meer inzit dan u er nu uithaalt! Een AdWords campagne verdient dagelijks beheer. Zet Google uw campagne of bepaalde advertenties steeds stil? Krijgt u wel kliks naar uw site maar levert het te weinig op? Overweeg dan om uw campagne uit te besteden aan een Google AdWords Professional.

Wij staan garant voor de meest effectieve AdWords campagne. AdWords optimalisatie houdt in:

  • Dagelijks beheer van uw campagne
  • Berekenen van conversies
  • Optimalisatie van biedingen
  • Optimalisatie van advertentieteksten
  • Koppeling met Google Analytics
  • Meer kliks op uw advertenties
  • Gratis analyses en rapportages
  • Direct resultaat!

Wanneer u een AdWords campagne niet regelmatig beheert, betaalt u al snel te veel of krijgt u te weinig bezoekers op uw website.

Uw concurrenten kunnen immers uw posities innemen en bepaalde zoekwoorden kunnen slecht scoren doordat bijvoorbeeld de tekstadvertentie niet relevant genoeg is. Kortom, uitbesteden van uw Google AdWords campagne zal u zeker meerwaarde opleveren!

Neem dan contact op via het contactformulier als u met ons de mogelijkheden wilt bespreken.

U gebruikt AdWords (nog) niet?

U wilt beginnen met adverteren bij Google? Maar u wilt eerst zien wat mogelijke resultaten zijn? J8 Zoekmachine Marketing biedt u geheel zonder kosten een testcampagne aan. U ziet direct resultaat zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Daarnaast is het mogelijk om een gratis promotiekrediet van €50,- te verkrijgen, waardoor u geheel kosteloos Google AdWords uit kunt proberen!

Interesse in een proefcampagne? Laat dan uw gegevens achter op ons contactformulier.

Wij maken voor u geheel vrijblijvend een proefcampagne aan om u te overtuigen van de voordelen. Zonder kosten, zonder verplichtingen.

Uw website is op deze manier gegarandeerd vindbaar voor uw potentiële klanten. U verzekerd van een continue stroom geïnteresseerde bezoekers naar uw website.

Geïnteresseerd? Benieuwd wat adverteren met Google AdWords voor u kan opleveren? neem dan contact op via het contactformulier.

Aan het eind van de testperiode krijgt u een compleet en gedetailleerd rapport met de resultaten. Op basis van dit rapport kunt u beslissen of u de Google Adwords campagne wilt continueren.

Daarnaast kunnen wij u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die er zijn om bezoekers om te zetten in (potentiële) klanten.