Google AdWords Campagne

Binnen een dag nieuwe klanten met een google adwords campagne!

Er wordt miljoenen keren per dag met Google gezocht. Er wordt ook gezocht naar uw producten en diensten. Zoekmachinegebruikers zoeken wat u verkoopt. Wij zorgen ervoor dat ze u ook vinden!

U betaalt voor resultaat

Prijstechnisch is het adverteren middels een Google AdWord Campagne de meest interessante manier om te adverteren op dit moment. prijsberekening gebeuren via kosten per klik (CPC, cost-per-click). Zo betaalt u alleen als een mogelijke klant op uw advertentie klikt. Dit is dus niet afhankelijk van het aantal keren dat deze wordt weergegeven.

Optimale posities van advertenties

De klikfrequentie en de CPC bepalen waar de advertenties worden weergegeven. Betere advertenties worden hoger weergegeven. Op deze manier kan uw advertentie niet van de toppositie worden uitgesloten.

Advertenties kunnen direct worden weergegeven.

Wanneer wij uw account aanmaken, worden uw advertenties vrijwel direct weergegeven.

Wat kunnen wij voor u betekenen m.b.t. AdWords?

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van effectieve Google AdWords campagnes en hebben speciale software die ervoor zorgt dat u de laagste prijs betaalt voor een klik op een advertentie. Wij maken hierbij gebruik van een zogenaamde Bidtool. Deze tool houdt automatisch de biedingen van concurrenten bij en stelt automatisch biedingen bij. Zo heeft u de beste advertentieplaats voor de meest interessante prijs!

Door middel van een trefwoordenonderzoek zorgen wij ervoor dat uw advertenties bij de juiste zoekopdrachten Bij Google vertoond worden. Door onze jarenlange ervaring met het maken van tekstadvertenties zijn wij in staat de meest effectieve advertenties samen te stellen.

Daarnaast berekenen wij voor u het rendement van de campagne. Hoeveel bezoekers komen op uw website naar aanleiding van de Google AdWords Campagne? Hoeveel leads genereert de campagne? Op al deze vragen hebben wij voor u het antwoord.

U heeft interesse in een gerichte advertentiecampagne met een hoog rendement en zeer lage kosten? Neem dan direct contact met ons op!