Leads genereren met Zoekmachine Marketing

Genereer leads met advertenties bij zoekmachines of met zoekmachine optimalisatie

Nieuwe klanten?

Nieuwe klanten komen in de meeste gevallen niet vanzelf. Om een potentiële koper voor uw producten of diensten te genereren zult u vindbaar moeten zijn. Zowel offline als online. Bent u op dit moment online vindbaar? Heeft u hoge posities bij zoekmachines op de zoekopdrachten die mogelijke klanten doen? Vinden ze uw bedrijf als er gezocht wordt op uw bedrijfsnaam? Test het eens en wanneer u niet tevreden bent over de resultaten, neem dan eens contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites bij zoekmachines.

Leads genereren met zoekmachines

Zoekmachine marketing of in het Engels Search Engine Marketing, biedt uw organisatie voldoende mogelijkheden om gekwalificeerde leads te genereren. Zo kunnen wij voor u een Google AdWords campagne of Yahoo! Search Marketing campagne opzetten, waarmee u adverteert op zoekwoorden.

Belangrijk voordeel hierbij is dat de potentiële klant al op zoek is naar uw product of dienst. Wanneer deze vervolgens klikt op uw advertentie dan weet u in ieder geval 2 dingen zeker, namelijk dat deze persoon niet alleen op zoek is naar het product of de dienst die u verkoopt, maar ook nog eens geïnteresseerd is in uw bedrijf en de advertentietekst overeenkomt met hetgeen waarnaar gezocht wordt!

Wanneer de bezoeker van uw website vervolgens informatie aanvraagt of een responsformulier invult, weet u dat u te maken heeft met een potentiële klant. Met zoekmachine marketing genereert u leads voor uw organisatie tegen geringe kosten.

Zet zoekmachines in als marketinginstrument

Naast het opzetten van advertentie campagnes bij zoekmachines, zorgen wij er tevens voor dat u goede posities bij de normale resultaten van zoekmachines (organic search) krijgt. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie, het zoekmachine-vriendelijk maken van uw website. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization genoemd.

Direct leads genereren met zoekmachines? Neem dan contact op!

Wilt u leads genereren door topposities bij zoekmachines? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Uiteraard kunnen wij voor u vrijblijvend een voorstel maken met daarin de mogelijkheden van zoekmachine marketing voor uw organisatie.