Gratis Google AdWords Quickscan aanvragen

Wij scannen uw Google AdWords campagne geheel gratis!

Als u op dit moment een Google AdWords campagne hebt lopen voor uw website, lees dan even verder. Wij scannen uw AdWords campagne en rapporteren u in een helder document welke verbeterpunten er zijn voor uw Google AdWords campagne. Deze gratis Google AdWords Quickscan doen wij aan de hand van een checklist van 50 punten die belangrijk zijn voor een goede AdWords campagne. Binnen 1 werkweek ontvangt onze AdWords Quickscan in uw mailbox.

Inhoud van de Google AdWords Quickscan

Wanneer wij uw Google AdWords campagne scannen, gebruiken wij hiervoor een uitgebreide checklist. De volgende punten komen hierin onder andere aan bod:

 • de campagnestructuur
 • de gebruikte zoekwoorden
 • de biedingen op zoekwoorden
 • de advertentieteksten
 • de inzet van het inhoudsnetwerk
 • de inzet van positietargeting

Daarnaast controleren wij ook alle instellingen van uw Google AdWords campagne, controleren wij of de conversiemeting op een juiste manier ingesteld is en controleren wij of uw AdWords campagne op een juiste manier is gekoppeld aan Google Analytics.

Over J8 Zoekmachine Marketing

Wij zijn sinds 2001 bekend als specialist in zoekmachine marketing. Wij beheren rond de 500 verschillende AdWords campagnes voor onze klanten. Daarnaast zetten wij Zoekmachine Optimalisatie in voor ruim 250 verschillende website. Ook kunt u bij ons terecht voor 3 verschillende AdWords cursussen. Wij zijn door Google gecertificeerd als AdWordsQualified Company. Zie hiervoor het logo hiernaast. U bent er dus van verzekerd dat de AdWords Quickscan wordt uitgevoerd door AdWords specialisten.

Vraag de gratis AdWords Quickscan aan!

Vul onderstaand formulier in voor de gratis AdWords Quickscan. Even bellen is ook mogelijk. Zie onderstaand telefoonnummer.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.