AdWords Consultancy door J8

Google AdWords Consultancy door J8 Zoekmachine Marketing

Loopt uw AdWords campagne niet helemaal lekker?

Heeft u het gevoel dat er meer uit AdWords te halen valt?

De AdWords Consultants van J8 Zoekmachine Marketing helpen u graag bij het goed managen van uw AdWords campagne(s). Wij laten u graag zien dat wij met behulp van onze kennis van het AdWords advertentiesysteem uw AdWords campagne beter kunnen laten presteren.

Met betrekking tot AdWords Consultancy bieden wij de volgende 3 mogelijkheden:

1. Een AdWords Scan

Wij scannen uw AdWords campagne en geven in een duidelijk rapport weer welke verbeterpunten er zijn voor uw AdWords advertentiecampagne. Wij beoordelen dan onder andere:

 • de accountinstellingen
 • de campagnestructuur
 • de advertentieteksten
 • de gekozen zoekwoorden
 • de biedingen op de zoekwoorden
 • de AdWords Quality Score met betrekking tot uw campagne
 • de conversiemetingen die wel of niet zijn ingesteld

Aan de hand van de rapportage kunt u zelf de verbeterpunten verwerken in uw AdWords campagne. Doe de gratis AdWords Scan .

2. Een AdWords Scan + implementeren van de verbeterpunten

Ook is het mogelijk om de AdWords Scan, zoals hierboven beschreven, door ons te laten doen. Vervolgens zullen wij de aanbevelingen die wij doen in het AdWords rapport, ook zelf gaan implementeren.

3. Volledig campagnemanagement door J8 Zooekmachine Marketing

De derde optie die wij bieden is dat wij het management van uw AdWords campagne geheel overnemen. Wij doen dan de nodige aanpassingen en zorgen ervoor dat u AdWords campagne blijft presteren. Lees meer hierover op onze pagina: uw AdWords campagne uitbesteden.

Wij zijn door Google aangemerkt als Google AdWords Qualified Company, wat onder andere betekent dat er meerdere gekwalificeerde AdWords professionals bij ons in dienst zijn.

Direct in kontakt komen om meer te horen over de AdWords Consultancy mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 1 (werk)dag zal een AdWords Consultant dan contact met u opnemen.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de code uit de afbeelding in
  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.