Zoekmachine Marketing Bureau Stramark profiel

Zoekmachine marketing bureau Stramark helpt bedrijven om online beter vindbaar te worden. Om dit te realiseren wordt er gebruik gemaakt van zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing bestaat uit zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine adverteren heeft betrekking tot de betaalde advertenties die te zien zijn in Google en op websites die onderdeel zijn van Google’s advertentienetwerk. Met AdWords is het mogelijk om te adverteren met tekst en productadvertenties in de zoekresultaten en banners op relevante websites. Stramark gaat nog een stap verder. Zo wordt er ook geadverteerd op social media advertenties om de doelgroep te bereiken.

Bij zoekmachine optimalisatie is het doel om hoge posities te realiseren voor de onbetaalde resultaten. Dit worden ook wel de organische resultaten genoemd. Middels data uit de zoekmachine advertentie campagnes worden relevante zoekwoorden geselecteerd die verkopen of aanvragen genereren. Websites worden geoptimaliseerd en er wordt gelinkbuild. Zo wordt de website gebruiksvriendelijker voor Google en bezoekers.

Meer weten over Stramark? Klik op onderstaande links:

Zoekmachine Marketing
Zoekmachine Adverteren
Google Marketing
Adwords Certified Partner
Google Adwords Workshop
Search Engine Marketing
Zoekmachine Optimalisatie
Hoger in Google?
Google Optimalisatie
Zoekmachine Positionering
SEO Copywriting
Website Optimalisatie
Linkbuilding
Content Marketing en SEO
Interim Online Marketeer