Website Optimalisatie

Uw website (beter) vindbaar middels website optimalisatie

Wat is Website Optimalisatie?

Website Optimalisatie: Door middel van bepaalde aanpassingen aan uw website kunt u uw website zoekmachinevriendelijker maken. Hierdoor zal uw website beter begrepen worden door zoekmachines en krijgt u meer verkeer uit de normale resultaten van zoekmachines. Om uiteindelijk te kunnen scoren op concurrentiegevoelige zoekwoorden is het van belang dat de linkstructuur achter uw website in orde is. Website Optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd.

J8 Zoekmachine Marketing helpt u bij het goed en veilig optimaliseren van uw website voor verschillende zoekmachines. Op de Nederlandse zoekmarkt heeft Google een marktaandeel van rond de 95 procent. Vandaar dat wij ons daar met name op richten wanneer u goed wilt gaan scoren bij de Nederlandse Google. In andere landen is de zoekmarkt echter anders verdeeld. Indien dit voor u van toepassing is, neem dan gerust contact met ons op. Wij beschikken over actuele marktaandelen van zoekmachines voor zo goed als alle verschillende landen.

Zowel nationaal (zoekmachines in Nederland) als internationaal (Zoekmachines wereldwijd). Voor honderden websites hebben wij inmiddels met goed resultaat optimalisatie trajecten toegepast. Vraag eventueel naar onze referenties of bel naar 020 – 716 54 11.