Een website heeft tegenwoordig bijna ieder bedrijf. U kunt bijna niet meer zonder. Klanten die informatie over uw bedrijf willen gaan online zoeken en als ze u dan niet kunnen vinden dan gaan ze liever naar een ander. En daar zit nu net de bottelnek. Want met alleen een website online hebben bent u er nog niet. Die website moet wel gevonden worden. Daarvoor gebruikt u SEO hulp. Hiervoor worden teksten op uw site geplaatst die de vindbaarheid door zoekmachines vergroten. Google is de bekendste zoekmachine. Deze onthoudt welke zoektermen het meest worden ingevoerd. Het is belangrijk dat deze termen, voor zover van toepassing op uw branche of producten, juist op uw website te vinden zijn. Met behulp van deze website kunt u er in een klap achter komen dat de belangrijkste verbeterpunten zijn waarop u uw huidige website kunt verbeteren zodat u hoger scoort in de zoekmachines.

Met een SEO scan ontdekt u alle verbeterpunten

via de website in deze links is het mogelijk om een gratis scan uit te voeren waaruit u verbeterpunten voor de zoekmachine optimalisatie krijgt. Met deze scan ontdekt u bijvoorbeeld alle punten die ervoor zorgen dat een bezoeker snel vertrekt maar ook alle punten die een zoekmachine aan zou kunnen geven als verbeterpunt. Als je deze aspecten vervolgens optimaliseert is het een logisch gevolg dat je ook hoger scoort in de zoekmachines.

Maak gebruik van de mogelijkheden die zoekmachines bieden

Verreweg de meeste mensen gebruiken een zoekmachine gebruiken als ze op internet naar iets op zoek gaan. Het is dus voor u belangrijk dat deze zoekmachine zo veel mogelijk mensen naar uw website leidt. Zoekmachine optimalisatie kan daarbij een belangrijk hulpmiddel zijn. Online vindt u bedrijven die u daarmee van dienst kunnen zijn.

Door Stramark