Ongediertebestrijding Van der Velden

Heeft u last van ongedierte of andere vieze beesten in huis? Dan is Ongediertebestrijding Van der Velden het aangewezen bedrijf om u te helpen. Actief in onder meer Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Almere zorgt Van der Velden er voor dat u in korte tijd geen last meer heeft van Ongedierte.

Muizenbestrijding

Heeft u last van muizen in huis? Of komt u met regelmaat kleine keutels tegen in de hoeken van uw keuken of woonkamer? Schakel dan een professionele bestrijdingsdienst in om uw ongedierte te bestrijden. Muizen hebben de eigenschap om niet gauw te verdwijnen en moeten daarom door experts worden aangepakt. Twijfel niet te lang en neem contact op met Ongediertebestrijding Van de Velden!

Wespenbestrijding

Bij overlast van wespen kunt u ook terecht bij Van der Velden. Voornamelijk ik de zomer is ongediertebestrijding Amsterdam druk met het wespennest verwijderen. Onder daken en in muren nestelt dit zwart gele beestje zich en zorgt voor veel overlast. Het verwijderen van een wespennest is overigens niet zonder gevaar! Schakel ook om deze reden een professional in en doe het vooral niet zelf.

Bedwantsbestrijding

Heeft u last van kleine beestjes in uw bed of bank. Wordt u wakker met kleine rode bultjes rond uw enkel of op andere plekken op uw lichaam? Dan heeft u mogelijk last van bedwantsen. Eerder werd aangenomen dat de bedwants in het westen was uitgeroeid door het gebruik van giftige pesticiden. De laatste jaren maakt de bedwants echter een opmars en zorgt hij in veel huizen voor overlast. De bedwants is een lastig uit te roeien dier en vergt een uitgebreide behandeling. Ook voor bedwantsbestrijding kunt u terecht bij Van der Velden.

Overig Ongedierte

Ook voor alle andere ongedierte kunt u terecht bij Ongediertebestrijding van der Velden. Deze ongediertebestrijder is gespecialiseerd in onder meer:

Direct contact is mogelijk door te bellen met het nummer 020 – 641 40 00. Wilt een vraag stellen kan altijd via de website: www.ongediertebestrijdingamsterdam.nl. Ongediertebestrijding Almere is onderdeel van Van der Velden Ongediertebestrijding.