Bestrijdingsdienst.nl

Heeft u last van ongedierte in huis of op kantoor? Dan is bestrijdingsdienst.nl het aangewezen startpunt om uw leefomgeving weer ongedierte-vrij te maken. Bestrijdingsdienst.nl is actief in het Noordelijk gedeelte van de Randstad. U kunt dit bedrijf dat is gespecialiseerd in de bestrijding van verschillende soorten ongedierte o.a. vinden als u zoekt op:

Muizenbestrijding

muizenbestrijding

Als je last van muizen in huis hebt geeft dat een onhygiënisch gevoel. Muizen zijn helaas niet zindelijk enlaten overal uitwerpselen en urine achter. Kortom, hier wil je vanaf! Bestrijdingsdienst.nl biedt hierbij een oplossing. De ongediertebestrijders van bestrijdingsdienst.nl zijn gespecialiseerd in muizen bestrijden. Neem voor een snelle bestrijding van dit ongedierte direct contact op met Bestrijdingsdienst.nl.

Wespennest Verwijderen?

wespennest verwijderen

In de zomer zijn wespen het meest voorkomende ongedierteprobleem. Ze zoemen, steken en zorgen vaak voor paniek als je net lekker buiten zit te eten. De oorzaak is meestal een wespennest in de buurt. Mocht je een nest tegenkomen, schroom dan niet en bel bestrijdingsdienst.nl Ook voor het wespennest verwijderen ben je namelijk aan het juiste adres!

Houtworm

Heeft u last van Houtworm, ook dan kunt u het beste een professionele ongediertebestrijder inhuren. In de meeste gevallen is houtworm bestrijden een lastige klus die grondig moet worden aangepakt om erger te voorkomen. Kortom, heeft u het vermoeden dat u last heeft van houtworm of vallen de gatten al letterlijk al in de muren, neem dan contact met de bestrijdingsdienst op.

Bedwantsbestrijding

bedwants

Een ander ongedierte dat de afgelopen jaren een opmars maakt is de bedwants. Waar dit ongedierte enkele jaren geleden als uitgeroeid werd beschouwd in Europa is het nu een veel voorkomend ongedierteprobleem. Dit kleine beestje zorgt voor jeuk, rode bulten en draagt soms zelfs ziektes met zich mee. Het houdt zich schuil is banken, bedden en andere stoffen meubelen. Denkt u last te hebben van dit ongedierte, bel ook dan bestrijdingsdienst.nl. Na een telefonisch consult maken we een offerte en kunnen we binnen 24 uur bij u bedwantsen bestrijden.

Bestrijdingsdienst.nl

Bestrijdingsdienst.nl is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden van ongedierte. Dit bedrijf, gevestigd in Amstelveen, is onder andere actief in Leiden, Woerden, Utrecht, Hilversum, Almere, Amsterdam, Purmerend en Heemstede. Woont u in één van deze steden of in één van de aangrenzende gemeenten én heeft u last van een (onbekend) ongedierte? Bel dan direct met 020 – 641 40 00.

U kunt Bestrijdingsdienst.nl vinden op:
Maalderij 1
1185 ZB Amstelveen
Tel: 020 – 641 40 00
Mail: info@bestrijdingsdienst.nl