Adverteren Google

Genereer kliks met uw belangrijke zoekwoorden

U kunt bij ons terecht wanneer u nog geen Google AdWords campagne heeft, maar ook als u al wel een dergelijke campagne heeft. Naast het opzetten en beheren van uw campagne zijn wij ook gespecialiseerd in het optimaliseren van bestaande campagnes.

Kijk hieronder voor meer informatie over beide opties.

U gebruikt Adwords wel?

Wij zijn ervan overtuigd dat er meer inzit dan u er nu uithaalt! Een AdWords campagne verdient dagelijks beheer. Zet Google uw campagne of bepaalde advertenties steeds stil? Krijgt u wel kliks naar uw site maar levert het te weinig op? Overweeg dan om uw campagne uit te besteden aan een Google AdWords Professional.

Wij staan garant voor de meest effectieve AdWords campagne. Wij bieden u:

  • Dagelijks beheer van uw campagne
  • Doorlopende optimalisatie
  • Gratis analyses en rapportages
  • Direct resultaat!

Wanneer u een AdWords campagne niet regelmatig beheert, betaalt u al snel te veel of krijgt u te weinig bezoekers op uw website.

Uw concurrenten kunnen immers uw posities innemen en bepaalde zoekwoorden kunnen slecht scoren doordat bijvoorbeeld de tekstadvertentie niet relevant genoeg is. Kortom, uitbesteden van uw Google AdWords campagne zal u zeker meerwaarde opleveren!

Neem dan contact op via het contactformulier als u met ons de mogelijkheden wilt bespreken.

U gebruikt AdWords niet?

U wilt beginnen met adverteren bij Google? Maar u wilt eerst zien wat mogelijke resultaten zijn? J8 Zoekmachine Marketing biedt u geheel zonder kosten een testcampagne aan. U ziet direct resultaat zonder dat u er iets voor hoeft te doen!

Interesse in een proefcampagne? Laat dan uw gegevens achter op ons contactformulier.

Wij maken voor u geheel vrijblijvend een proefcampagne aan om u te overtuigen van de voordelen. Zonder kosten, zonder verplichtingen.

Uw website is op deze manier gegarandeerd vindbaar voor uw potentiële klanten. U verzekerd van een continue stroom geïnteresseerde bezoekers naar uw website.

Geïnteresseerd? Benieuwd wat adverteren met Google AdWords voor u kan opleveren? neem dan contact op via het contactformulier.

Aan het eind van de testperiode krijgt u een compleet en gedetailleerd rapport met de resultaten. Op basis van dit rapport kunt u beslissen of u de Google Adwords campagne wilt continueren.

Daarnaast kunnen wij u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die er zijn om bezoekers om te zetten in (potentiële) klanten. En bedenk: achter elke klik schuilt een potentiële klant …

Contact