Gesponsorde Koppelingen deel 2

Meer informatie over gesponsorde koppelingen bij zoekmachines

Zoekmachines geven 2 soorten resultaten. Aan de ene kant de organische resultaten, die u in het linkerrijtje ziet. Daarnaast ziet u aan de rechterkan of boven de organische resultaten de gesponsorde koppelingen. Voorbeelden hiervan zijn terug te vinden bij bijvoorbeeld Google, Altavista, Yahoo!, MSN en Ilse. U gaat naar de betreffende website, typt uw zoekwoord of combinatie van zoekwoorden in, en vervolgens verschijnen de koppelingen (de advertenties) naar websites die het betreffende zoekwoorden in de advertentiecampagne hebben staan.

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en beheren van uw gesponsorde koppelingen bij alle Nederlandse zoekmachines. Maar ook als u internationaal wilt adverteren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat via uw advertenties bij zoekmachines de juiste personen uw website bezoeken, waardoor het rendement van uw website zal verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik maken van gesponsorde koppelingen bij zoekmachines een essentieel onderdeel van ieder marketingplan zou moeten zijn. Het opzetten en beheren van advertentiecampagnes is voor iedere organisatie, groot of klein, in te passen. Zo zetten wij al vanaf € 49,- per maand een Google Adwords of Yahoo! Search Marketing campagne op.

Bent u benieuwd welke abonnementsvorm uw advertentiecampagne het beste laat renderen? U kunt hieronder aangeven wat uw wensen zijn. Een van onze medewerkers neemt dan direct contact met u op en zorgt ervoor dat uw gesponsorde koppelingen nog diezelfde week zichtbaar zijn!